Select Page

Les edils de Cultura i Benestar Social s’uneixen a l’activitat.

Ahir al matí l’alumnat del TAPIS participava en la representació del conte “El llop i els ànecs” de la companyia De Bat a Bat, procedent d’Albaida. L´activitat tenia lloc a la Casa de Cultura i forma part de l´agenda que la regidoria de Cultura posa a disposició del TAPIS mensualment, com indica l´edil d´àrea, Pepa Victoria Pérez.

Amb una gran càrrega interactiva, els vuit joves que formen part del TAPIS en estos moments, es divertien amb les ocurrències d’este conte que, de forma irònica, vol reflexionar de com els llops, als contes tradicionals, es presenten com un personatge dolent.

La història està protagonitzada per Ximo que és un ànec que té dos amenaces al bosc on viu. Una és un caçador i l’altra és un llop. El que passa en un moment donat és que Ximo es troba amb el llop tancat en una gàbia i a partir d’ací es presenta un diàleg entre tots dos en què es recordarà tot el que ha passat a molts altres contes.

Són Jordi Pla Porta, escriptor del text, i Mario Roig Vila, compositor de la música de l’espectacle els encarregats de la dramatització i la posada en escena del conte “El llop i els ànecs”.

Pin It on Pinterest